Megjelent az eddigi legjobb kínai tablet, a Xiaomi MiPad, ami azon kívül, hogy gyönyörű kijelzővel és brutális hardverrel bír, még olcsó is!

Xiaomi-MiPad1.jpg

A MiPad egyébként nagyon hasonlít az iPad mini-re, legalábbis külsőleg. Egy 7.9 colos kijelzőt kapott, retina felbontással. Ez 2048x1536 képpontot takar, ami hihetetlenül éles képet jelent.

A készüléket a Tegra K1-es processzor hajtja, ami a legerősebb jelenleg. Négymagos processzorával és 192 magos grafikus chipjével minden feladattal elboldogul ez az összeállítás. A 2GB RAM is nagyon jó hír, ha pedig a belső tárhelyet nézzük akkor 16 vagy 64GB lesz erre a célra, és persze bővítési lehetőséget is kapunk.

A Xiaomi MiPad rendkívül olcsó, hiszen mindössze 55 ezer Ft-nak megfelelő összegért árulják Kínában. Európában is beszerezhető lesz a készülék, kicsit drágábban persze, de még így is nagyon megéri majd.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaitablet.blog.hu/api/trackback/id/tr146507271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása